Un dia a la vinya

Ens dirigim on comença tot, la vinya, hi ha vinyes que poden arriba a tenir més de 100 anys i així i tot segueixen donant fruit. Avui ens dirigim a la vinya històrica de l’ajuntament d’Alella. En aquest lloc on es crea vida, podem trobar diferents tipus de raïm, de tots els colors, clars, foscos, de diferents gustos, àcids dolços, de diferents orígens, Catalunya, França, Itàlia.

Mentre passegem pel mig de la vinya podem escoltar un pardal canta’n, una brisa lleugera ens dona la frescor que necessitem sota aquest sol que il·lumina la vinya. Podem observar que el raïm està a punt d’estar perfecte per la seva recollida, en tastem algun gra de raïm i la frescor envaeix les nostres boques, està deliciós, comença sent dolç al principi de la boca però a la que portes una estona amb ell dins es torna molt àcid, em recorda a fa un parell de dies, quan estava a la platja amb els amics prenen el sol, baven una copa de vi blanc fregírnos de calor.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *